Welkom op Aanmoederen

Tijd voor een nieuwe site. Een nieuw plekje op internet waar ik mijn gedachten kwijt kan. Aanmoederen. Omdat ik ook maar wat aanmodder als moeder. En omdat ik vind dat moeders elkaar wel wat meer mogen aanmoedigen (in plaats van afschrikken).

Ik blogde altijd op mijn andere website, maar ik vind de blogs over het moederschap daar niet (meer) passen. En hoewel ik nooit van plan was om te gaan ‘mommybloggen’, merk ik dat ik er af en toe toch het een en ander over kwijt wil. Vandaar een aparte site over mijn ervaringen met het moederschap. De stukjes die ik al eerder schreef over mijn zwangerschap en bevalling gooi ik niet zomaar weg. Die heb ik daarom doorgeplaatst naar deze site en die vind je hier dus ook. Ik schreef ze in 2016, toen ik zwanger was en begin 2017, toen ik net moeder was.

Want oh ja, ik heb dus een zoon. Hij werd geboren in oktober 2016 dus hij is nu 1 jaar en 3 maanden.

One thought on “Welkom op Aanmoederen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.