Over deze site

Ik heb een zoon (geboren in oktober 2016) en ik schrijf graag, dus ja, dan krijg je dit. Aanmoederen. Omdat ik ook maar wat aanmodder als moeder. En omdat ik vind dat moeders elkaar wel wat meer mogen aanmoedigen (in plaats van afschrikken).

Verwacht hier geen voortdurend geklaag over hoe zwaar het is (want ik vind het vooral superleuk allemaal), geen ‘hallelujah ik wil alleen nog maar moeder zijn’-blogs (want ik heb daarnaast ook nog een leven), geen knutseltips, geen DIY’s voor de kinderkamer, geen gesponsorde reviews van babybadjes / speelgoed / kleertjes, geen socialmediaknoppen en geen foto’s van de zoon.

Wat dan wel? Gewoon stukjes. Overpeinzingen over het moederschap. Misschien biedt het je herkenning. Of vermaak. Of informatie. Misschien ook niet.

Ik begon Aanmoederen in januari 2018. De stukjes over het moederschap die ik in 2016 en 2017 publiceerde op een andere website (waaronder mijn ervaringen met zwanger zijn en Het Bevallingsverhaal) heb ik doorgeplaatst naar deze site, dus die vind je hier ook allemaal.

Een mail ontvangen als er een nieuwe blog is? Dat kan! Schrijf je in: